De Hoop vergroot de verzekerbaarheid van mensen met een medische aandoening

Wij zijn een herverzekeraar

Als u een overlijdensrisicoverzekering wilt afsluiten, bijvoorbeeld in verband met de koop van een nieuwe woning, dan zal de aanvraag lopen via een financieel adviseur of rechtstreeks via de verzekeraar. De verzekeraar beoordeelt het risico en gaat over tot acceptatie of afwijzing. Als u chronisch ziek bent of in het verleden ziek bent geweest, is de uitkomst van de aanvraag onzeker. Als herverzekeraar bieden we verzekeraars de mogelijkheid om de overlijdensrisicoverzekering bij ons onder te brengen. Verzekeraars hoeven dan zelf niet het risico te dragen. U merkt daar niks van, maar wij maken het wel mogelijk dat verzekeraars u als klant kunnen accepteren. Heeft u een medische aandoening en wilt u weten wat er mogelijk is? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Persoonlijk en deskundig

Wij zijn een kleine, toegankelijke organisatie met korte lijnen. Voor verzekeraars betekent dit dat aanvragen worden behandeld door de mensen met wie zij persoonlijk contact hebben. We werken snel en vakkundig. Aanvragen nemen we direct in behandeling. Voor ruim 90% van de ingediende aanvragen geldt dat we deze kunnen accepteren.

Onze toegevoegde waarde

Het beoordelen van een aanvraag van een overlijdensrisicoverzekering op medische gronden vraagt om maatwerk en gespecialiseerde kennis. Wij hebben die kennis in huis. Complexe ziektebeelden worden door onze medisch adviseurs deskundig vertaald naar een passend aanbod. Of het nu gaat om veel zeldzame of veelvoorkomende aandoeningen: met De Hoop als herverzekeraar is het ook voor mensen met een medische aandoening mogelijk om een goede overlijdensrisicoverzekering af te sluiten.

Dankzij de unieke kennis en expertise die we hebben opgebouwd kunnen we 90% van de aanvragen accepteren.