Niemand zou tegen zijn wil onverzekerd moeten zijn.
Daarom zijn wij er. De Hoop.

115 jaar ervaring in het herverzekeren van medische risico's

Het inschatten van medische risico’s is voor verzekeraars lastig. Dat is nu zo en dat was ruim een eeuw geleden ook al het geval. Als er ook maar iets niet in orde was, dan ontving de aanvrager een afwijzing. In 1905 besloot een groep verzekeraars dat daarvoor een oplossing moest komen. Ze vonden dat verzekeraars tekort schoten in hun maatschappelijke taak en wilden dat veranderen. Ook kwetsbare mensen moesten toegang krijgen tot een levensverzekering. NV Levensverzekering- Maatschappij De Hoop werd opgericht. In de 115 jaar dat we nu al bestaan is onze missie onveranderd gebleven Wij vinden dat iedereen een goede overlijdensrisicoverzekering moet kunnen afsluiten en daar helpen we verzekeraars graag bij!

Zonder herverzekering is een overlijdensrisicoverzekering niet altijd mogelijk. De Hoop biedt verzekeraars de mogelijkheid om bijna iedere klant te accepteren.

Directie en management

Gilbert Pluym
Algemeen directeur
Lees meer
Seada van den Herik
Directeur
Lees meer
Joke Verbaan
Operationeel manager
Lees meer

Medisch adviseurs

Hans Ablij
Internist
Medisch adviseur
Lees meer
André Gaasbeek
Internist-nefroloog
Medisch adviseur
Lees meer
Gijs Willemsen
Internist-ouderengeneeskunde
Medisch adviseur
Lees meer

Raad van Commissarissen

  • Drs. A.A. (Lex) Geerdes - voorzitter
  • Drs. S.A. (Sibylla) Bantema EMFC RC - vicevoorzitter
  • Prof. dr. M.M. (Marcel) Levi MD PhD
  • Drs. E. (Erik) Muetstege

Privacyverklaring

Wij gebruiken uw gegevens ter beoordeling van het te verzekeren overlijdensrisico en het eventueel herverzekeren van dit risico. Wij zijn ons er van bewust dat de dossiers die we in behandeling nemen veel privacygevoelige persoonsgegevens bevatten. Daar gaan we dan ook zeer zorgvuldig mee om. Meer weten over ons privacybeleid?

Privacyverklaring

Recente documenten