Als financieel adviseur kunt u samen met De Hoop het verschil maken voor uw klant

Financieel adviseurs en De Hoop

Het beste voor de klant. Dat willen we allemaal. Daarom is het zo belangrijk dat je als financieel adviseur kennis hebt van de mogelijkheden die er zijn. Wat is voor deze klant met deze medische aandoening de juiste weg om tot een goede overlijdensrisicoverzekering (ORV) te komen? Welke alternatieven zijn er? Dat zijn vragen die ertoe doen. Bent u een financieel adviseur en heeft u een klant met een medische aandoening? Of is uw klant in het verleden ernstig ziek geweest? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u meer vertellen over onze maatwerkaanpak.

Steeds meer chronisch zieken

Het aantal mensen met een medische aandoening neemt toe. Ruim 50 procent van de mensen in Nederland heeft minimaal één medische aandoening. Dit betekent dat veel financieel adviseurs in hun werk te maken krijgen met mensen waarvoor het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering geen standaardprocedure is. Als financieel adviseur is het belangrijk om te weten wat de mogelijkheden zijn voor de klant om te komen tot de beste overlijdensrisicoverzekering. Wij zijn er om u daarbij te helpen. Bij De Hoop wordt elke aanvraag behandeld als maatwerk en beoordeeld door onze medisch adviseurs. Dankzij de unieke kennis en expertise die we hebben opgebouwd kunnen we bijna iedereen accepteren.

 

 

 

Dankzij de unieke kennis en expertise die we hebben opgebouwd kunnen we 90% van de aanvragen accepteren.

Voor deze mensen heeft De Hoop een ORV mogelijk gemaakt

  • Leeftijd 28 jaar, verzekerd met een bipolaire stoornis met suïcidale gedachten, zelfverminking en alcoholmisbruik. Behandeling met medicatie.
  • Leeftijd 31 jaar, verzekerd met een nieraandoening (IgA nefropathie-autoimmuunziekte van de nieren) met verminderde nierfunctie, diabetes type 2 en hypertensie.
  • Leeftijd 25 jaar, verzekerd met harddrugs gebruik: cocaine 6x p/j, 6 mnd gestopt, XTC 4x p/j, > 2 jr terug ook ketamine en marihuana.
  • Leeftijd 37 jaar, verzekerd met een doorgemaakte borstkanker stadium IIB met lymfeklierbetrokkenheid in 2018, behandeld met chemotherapie en hormoontherapie.
  • Leeftijd 23 jaar, verzekerd met een Tetralogie van Fallot met ernstige pulmonalisinsufficientie.