Wel of geen ORV: als financieel adviseur kunt u samen met De Hoop het verschil maken voor uw klant.

Financieel adviseurs en De Hoop

Wij vinden dat iedereen een goede overlijdensrisicoverzekering moet kunnen afsluiten. Ook mensen met een verhoogd medisch risico. Bent u een financieel adviseur en heeft u een klant met een medische aandoening? Of is uw klant in het verleden ernstig ziek geweest? Vraag dan of de verzekeringsmaatschappij dit risico bij ons wil onderbrengen. Als dat niet lukt, neem dan contact met ons op. Wij werken samen met diverse partners die u en uw klant graag verder helpen!

Steeds meer chronisch zieken

Het aantal mensen met een medische aandoening neemt toe. In 2017 had ruim 50 procent van de mensen minimaal één medische aandoening. Dit betekent dat veel financieel adviseurs in hun werk te maken krijgen met mensen waarvoor het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering geen standaardprocedure is. Als financieel adviseur is het belangrijk om te weten wat de mogelijkheden zijn voor de klant om te komen tot de beste overlijdensrisicoverzekering. Wij zijn er om u daarbij te helpen. Bij De Hoop wordt elke aanvraag behandeld als maatwerk en beoordeeld door onze medisch adviseurs. Dankzij de unieke kennis en expertise die we hebben opgebouwd kunnen we bijna iedereen accepteren.

Onze samenwerkingspartners

Wij werken in Nederland actief samen met TAF en Onderlinge ‘s-Gravenhage. Daarnaast hebben wij met Independer en ICZ specifieke afspraken gemaakt om mensen met een medische aandoening zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Lees meer over onze samenwerkingspartners