Wel of geen ORV: als financieel adviseur kunt u samen met De Hoop het verschil maken voor uw klant.

Financieel adviseurs en De Hoop

Het beste voor de klant. Dat willen we allemaal. Daarom is het zo belangrijk dat je als financieel adviseur kennis hebt van de mogelijkheden die er zijn. Wat is voor deze klant met deze medische aandoening de juiste weg om tot een goede overlijdensrisicoverzekering (ORV) te komen? Welke alternatieven zijn er? Dat zijn de vragen die ertoe doen. Bent u een financieel adviseur en heeft u een klant met een medische aandoening? Of is uw klant in het verleden ernstig ziek geweest? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u meer vertellen over onze werkwijze en uitleg geven over de verschillende maatwerkroutes en samenwerkingsovereenkomsten. Zo helpen we u en uw klant graag verder.

Steeds meer chronisch zieken

Het aantal mensen met een medische aandoening neemt toe. Ruim 50 procent van de mensen heeft minimaal één medische aandoening. Dit betekent dat veel financieel adviseurs in hun werk te maken krijgen met mensen waarvoor het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering geen standaardprocedure is. Als financieel adviseur is het belangrijk om te weten wat de mogelijkheden zijn voor de klant om te komen tot de beste overlijdensrisicoverzekering. Wij zijn er om u daarbij te helpen. Bij De Hoop wordt elke aanvraag behandeld als maatwerk en beoordeeld door onze medisch adviseurs. Dankzij de unieke kennis en expertise die we hebben opgebouwd kunnen we bijna iedereen accepteren.

 

 

 

Dankzij de unieke kennis en expertise die we hebben opgebouwd kunnen we 90% van de aanvragen accepteren.

Webinars

Hoe meer financieel adviseurs op de hoogte zijn van de maatwerkroutes hoe beter. Daarom geeft De Hoop regelmatig webinars rondom het thema ‘verzekerbaarheid en omgaan met medische risico’s’. Bekijk hier ons actuele aanbod.