Onze samenwerkingspartners

  • TAF
  • Onderlinge ’s-Gravenhage
  • Independer
  • ICZ
TAF

TAF wil mensen helpen zo onbezorgd mogelijk te leven. Dat doet zij door eenvoudige en transparante financiële oplossingen te ontwikkelen die inkomen en vermogen beschermen. Zij bieden verzekeringen onder eigen merk aan, waaronder de TAF Overlijdensrisicoverzekering. TAF werkt in exclusieve volmacht van een aantal gerenommeerde verzekeraars en werkt samen met De Hoop.

Naar website
Onderlinge ’s-Gravenhage

Door krachten te bundelen word je samen sterker. Dat laat Onderlinge 's-Gravenhage al meer dan 120 jaar zien. Onderlinge ’s-Gravenhage stelt een breed publiek in staat om een solide levensverzekering af te sluiten op onderlinge basis. Deelnemers delen de risico's en eventuele winsten. Door samen te werken met De Hoop kan Onderlinge 's-Gravenhage ook mensen met een medische aandoening een goed aanbod doen.

Naar website
Independer

Independer is het grootste digitale vergelijkings- en adviesplatform van Nederland en werkt samen met De Hoop om mensen met een medische aandoening te helpen aan een goede overlijdensrisicoverzekering. Zij hebben hiervoor een route gemaakt waardoor ook klanten met een medische aandoening een vergelijking kunnen maken. In het bijzonder geldt dit voor mensen met diabetes en voor ex-kankerpatiënten.

Naar website
ICZ

ICZ is een intermediair gespecialiseerd in het afsluiten van overlijdensrisicoverzekeringen voor mensen die chronisch ziek zijn of ziek zijn geweest. Zij bieden als enige partij in Nederland de mogelijkheid om voorafgaand aan de aanvraag je medische situatie te laten beoordelen. Zo wordt een afwijzing voorkomen en is direct duidelijk of je verzekerd kan worden en tegen welke premie. De samenwerking tussen ICZ en De Hoop biedt mensen meer kans op een goede en betaalbare overlijdensrisicoverzekering.

Naar website